Με την καλύτερη 11αδα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Φωκικό

Από την Άμφισσα θα ξεκινήσει η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για προσέγγιση της κορυφής του Βορείου ομίλου της Football League, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ. στο πρώτο παιχνίδι για το 2015 με αντίπαλο τον Φωκικό. Η προετοιμασία, λόγω του χιονιού που έπεσε τις προηγούμενες μέρες…

…στη Μαγνησία, ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο μετ’ εμποδίων.
Το παιχνίδι, πάντως, θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς στην Άμφισσα δεν χιόνισε και το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με 13 βαθμούς.
Ο Γιώργος Κούτσης αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Τα προβλήματα, ωστόσο, στην προετοιμασία της ομάδας δεν έλειψαν. Τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν σε γήπεδο με χλοοτάπητα ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τόσο την πρώτη του νέου έτους, όσο και χθες Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ, από τη στιγμή που το στάδιο και το βοηθητικό είναι καλυμμένα με χιόνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις