Τζήμας: «Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και συσπείρωση»

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή των Ευθύμη Χούτα και Γιώργου Αποστολακόπουλου, πραγματοποίησε ο κ. Τζήμας. Ο Διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης διευκρίνισε γιατί έγινε η κίνηση της προπληρωμής των ποδοσφαιριστών και παράλληλα τόνισε την ανάγκη της ηρεμίας στην ομάδα ώστε να κατακτήσει το τρίποντο στον αγώνα με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Επίσης ο κ. Τζήμας εξήγησε τους λόγους καθυστέρησης των έργων στο βοηθητικό και κεντρικό γήπεδο ενώ όρισε νέο χρονοδιάγραμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζήμα στον ΣΠΟΡ FM 89.5:

«Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των φιλάθλων για το ματς στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα. Το ίδιο μήνυμα έχω απευθύνει απ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης της πόλης και το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι από το μεγαλύτερο ραδιόφωνο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κατά την προσέλευση των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Να μην γίνει το παραμικρό. Η ομάδα αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία και συσπείρωση. Θα πρέπει οι ίδιοι οι φίλαθλοί μας να προστατέψουν την ομάδα σε περίπτωση που κάποιος έρθει στο γήπεδο εκ του πονηρού για να δημιουργήσει προβλήματα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον Ρήγα Φεραίο. Έχω πληροφορηθεί πως πολλοί Βελεστινιώτες αγαπούν την Νίκη Βόλου κι έρχονται στο γήπεδό μας και τη στηρίζουν»

Για την επίσκεψή του στα αποδυτήρια και την πληρωμή των ποδοσφαιριστών πριν ακόμη συμπληρωθεί ο μήνας: «Όπως σωστά επισημάνατε, προκαταβάλλαμε τον μισθό του μήνα ώστε οι παίκτες να έχουν ακόμη καλύτερη ψυχολογία για το ματς της Κυριακής. Στις 2 Οκτωβρίου θα πληρωθούν και οι πιο μικροί ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να τονίσω πως εμείς έχουμε επιλέξει να αμείβονται ακόμη και οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Επισήμανα στους ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να μην επηρεαστούν από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Η εκτίμησή του για την έκβαση του αγώνα: «Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ρήγα. Δεν θέλω να ασχοληθώ με το τι έγινε πέρυσι μεταξύ των δύο ομάδων. Πεποίθησή μου είναι πως είμαστε φιλικά σωματεία χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνει ένας καθαρός αγώνας, όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Είμαι πεπεισμένος πως θα είμαστε οι τελικοί νικητές της αναμέτρησης».

Για το ‘’σήριαλ’’ του πλαστικού στο βοηθητικό γήπεδο: «Θα μπορούσα να έχω ολοκληρώσει το έργο του βοηθητικού γηπέδου πιο νωρίς. Υπάρχουν όμως κάποια διαδικαστικά θέματα. Επίσης δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ‘’καρφώσει’’ στον τοίχο λάθη κάποιων άλλων ανθρώπων. Όταν ολοκληρωθεί το έργο και μάθετε την αλήθεια και ποιοι ήταν οι λόγοι αυτής της αργοπορίας, τότε θα καταλάβετε πως κέρδισα ακόμη μία νίκη. Ο κόσμος να κάνει λίγη ακόμα υπομονή. Εγώ ότι κάνω θέλω να γίνεται νόμιμα και να μην έχει κανένα πρόβλημα ο Ερασιτέχνης. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο εμπίπτει σε καθεστώς ΦΠΑ με ότι συνεπάγεται αυτό. Παρά τη σχετική καθυστέρηση, η προσέλευση των γονιών των αθλητών της Ακαδημίας ήταν μεγάλη και συγκινητική. Κάποιοι μάλιστα μου είπαν: ‘’πρόεδρε μη στεναχωριέσαι, είσαι συνεπής και προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει. Ας ολοκληρωθεί το έργο και σε 10-15 μέρες’’. Αυτή η αγάπη του κόσμου μου δίνει και το κουράγιο να συνεχίσω. Αυτή η αγάπη του κόσμου με οδηγεί όχι απλώς να κάνω ένα γήπεδο με πλαστικό αλλά και δεύτερο. Θα δείτε την εξέλιξη αυτής της ομάδας»

Για τη μεγάλη βαρύτητα που έχει δοθεί από όλη την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ρήγα: «Βαρύτητα δίνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή όλη μας η προσοχή είναι στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ρήγα Φεραίο για το οποίο είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το τρίποντο».

Για το κεντρικό γήπεδο: «Θα πρέπει να σημειώσω πως έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της εταιρίας που έχει αναλάβει την αντικατάσταση μέρους του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου καθώς και με τη βελτίωση των τομέων που θα παραμείνουν. Οι άνθρωποι αυτοί φροντίζουν τα κομμάτια που θα τοποθετηθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, στο δικό τους χώρο. Αυτά τα κομμάτια θα έρθουν τη Δευτέρα. Μη φανταστείτε κομμάτια μικρά που βάζουν στους κήπους, πρόκειται για μεγάλα κομμάτια που καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες. Η υποδομή που έχει γίνει αυτό το διάστημα είναι ικανή να μην χρειαστεί περισσότερο από τέσσερις μέρες για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το αναβάλλαμε για τρεις εβδομάδες γιατί βάλαμε προτεραιότητα την ηρεμία της ομάδας. Από σήμερα (22/09) ξεκινάμε και τις εργασίες στο βοηθητικό, που βρίσκεται στο χώρο του ΟΣΕ».

Κλείνοντας ο κ. Τζήμας αναφέρθηκε σ’ αυτούς που συνεχίζουν την κακοπροαίρετη κριτική: «Από δω και πέρα όποιος λέει κάτι για τα οικονομικά της ομάδας θα εκτίθεται. Θα πρέπει άπαντες να συνειδητοποιήσουν πως η ομάδα δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Υπάρχει η δύναμη του κόσμου, υπάρχει η δύναμη της διοίκησης και η δική μου που δεν θα επιτρέψουν να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα οικονομικής φύσεως. Το μόνο που μας απασχολεί είναι να βγούμε πρωταθλητές. Τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα. Αυτά τα 2-3 μυρμηγκάκια να πάνε στη φωλιά τους, ν’ αράξουν και να μην μας ενοχλούν».

Επιμέλεια – απομαγνητοφώνηση: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις