Μποτσιβάλης: Αν λες την αλήθεια, ο κόσμος θα σ’ ακολουθήσει

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» και στον Δημήτρη Μαρέδη, έδωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Μίλησε για το παιχνίδι με την Ιστιαία, τους στόχους της ομάδας, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και

κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη στο Πανθεσσαλικό. Μεταξύ άλλων ο κ. Μποτσιβάλης τόνισε:
«Έχουμε δημιουργήσει μια νέα ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπήρχε κάποιος κορμός. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία και νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Ορισμένοι γκρίνιαζαν μετά το 1-2 της Ιστιαίας. Εγώ ωστόσο θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Μπράβο και στους φιλάθλους μας που συνέχισαν να φωνάζουν υπέρ του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του αγώνα».

Για το ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός: «Έχουμε πλήρες ρόστερ κι αν χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές, θα το δούμε τον Δεκέμβριο. Αυτή η ομάδα στέκεται στη Β’ Εθνική με δύο-τρεις προσθήκες. Πέντε παίκτες θα τους δώσουμε δανεικούς σε ομάδες, γιατί δεν είναι δυνατόν να παίξουν 30 ποδοσφαιριστές. Είμαι υπέρ των Βολιωτών παικτών, γιατί αυτοί θα παίξουν για την ομάδα της πόλης τους».

Για τις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής: «Στην Γ’ Εθνική υπάρχουν ομάδες που δεν τις ήξερα ούτε ως ονόματα. Πρέπει όμως να περάσουμε από αυτόν τον δρόμο. Είναι μονόδρομος. Στο παιχνίδι της πρεμιέρα οι φίλαθλοι του Αστέρα Πετριτή ζήτησαν να φωτογραφηθούν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας μας ζήτησαν ένα λάβαρο του Ολυμπιακού να το βάλουν στον τοίχο, πάνω από το γραφείο του προέδρου. Ήταν τιμή γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό.
Η Γ’ Εθνική θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περάσουμε από αυτόν τον δρόμο, όπως προανέφερα».

Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Νίκης Σάκη Τζήμα: «Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον κ. Τζήμα. Ευχήθηκα σε όλες τις ομάδες να έχουν καλή πορεία και η καλύτερη να κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Ο τρόπος διοίκησης του καθενός είναι διαφορετικός. Εμένα δεν θα με ακούσετε ποτέ να πω κακό λόγο ούτε για τη Νίκη, ούτε για άλλη ομάδα. Δεν έχω πρόβλημα να συναντηθώ με τον κ. Τζήμα. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνένωση, καθώς κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία.

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα Γ’ Εθνικής. Το ρόστερ δημιουργήθηκε για να ανέβει η ομάδα κατηγορία, ταπεινά, όμως και χωρίς μεγάλα λόγια. Θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα που δεν θα έχει την ανάγκη ούτε τη δική μου, ούτε κανενός άλλου. Θα είναι νοικοκυρεμένη και οικονομικά ανεξάρτητη. Σκοπός μου είναι να παραμείνω για χρόνια στην ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου να ανεβάσουμε το επίπεδο του Ολυμπιακού. Σταδιακό οι φίλαθλοι έρχονται ολοένα και περισσότεροι στο Πανθεσσαλικό. Αν λες την αλήθεια, ο κόσμος θα σε στηρίξει και θα σ’ ακολουθήσει. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα έφτασε να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και ζητάει πάντα νίκες. Αυτός είναι και ο στόχος ο δικός μας. Να κερδίζει η ομάδα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη: «Ζητάμε την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη. Όλοι οι φίλαθλοι θα καθίσουν στη σκεπαστή. Το εισιτήριο είναι καθορισμένο από την ΕΠΟ στα 10 ευρώ, όμως θα υπάρχουν και εισιτήρια των 5 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις