“\u03a3\u03b5 \u03b4\u03cd\u03bf \u03b5\u03b2\u03b4\u03bf\u03bc\u03ac\u03b4\u03b5\u03c2 \u03be\u03b5\u03ba\u03b9\u03bd\u03ac \u03b7 Football League, \u03ba\u03bf\u03bd\u03c4\u03ac \u03c3\u03b5 Nova”

Ο πρόεδρος του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης εκτιμά ότι το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες, αποκάλυψε πως η Λίγκα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Nova με βάση τα όσα του μετέφερε ο κ. Σφακιανάκης, ενώ τόνισε πως είναι «ντροπή» να έχουν διατεθεί μόλις

800 κάρτες διαρκείας. Παρακάτω τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος του Άρη στον «Libero Fm»:
Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε: «Σίγουρα με ενοχλεί. Υπάρχει εσωστρέφεια. Οσα έχω πει, τα έχω φέρεις εις πέρας στο ακέραιο. Πέρυσι η ομάδα ανέβηκε εύκολα, προχωράει η εκκαθάριση, συστάθηκε η νέα ΠΑΕ χωρίς χρέη και πήραμε άδεια. Εχουμε πάρει αξιόλογους παίκτες και δημιουργήσαμε μία ομάδα που δεν είναι για τη Β ΄Εθνική. Θέλουμε δουλειά ακόμα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Αν κάθομαι να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν έχει νόημα. Κάθονται κάποιοι όμως κάθε μέρα και βρίσκουν να ασχολούνται με κάτι. Αντι να με κρίνουν κάθε μέρα, δεν έρχονται να πάρουν διαρκείας για να βοηθήσουν; Ντρέπομαι να πω τα έσοδα που έχουμε. Εχουν διατεθεί 800 διαρκείας. Είναι ντροπή! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον ούτε για εμένα, αλλά ούτε και για τον κόσμο. Το πως θα πληρωθούν όλα, αφήστε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Θα υπάρχει ηρεμία και όλοι θα είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Ασχετα με τα προβλήματα που υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ. Εγω άλλες τόσες δραστηριότητες οι οποίες πάνε καλά. Για τα σούπερ μάρκετ σύντομα θα ανακοινωθούν κάποια πράγματα και θα τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς. Είναι ευθύνη του κ. Μαρινόπουλου.
Εγώ είμαι απογοητευμένος από τη στήριξη του κόσμου. Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με όσα λένε. Αν ο καθένας πλήρωνε για κάθε βλακεία που έλεγε, όλοι θα ήταν μουγκοί.
Ο ΑΡΗΣ είναι ένα πολύ δύσκολο σωματείο με πάρα πολύ κόσμο. Είμαι προσεκτικός στο τι λέω. Εμείς ποντάρουμε στη δύναμη του κόσμου, στα έσοδα που θα έρθουν από τα εισιτήρια και όχι μόνο. Εχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Και εγώ και οι παίκτες. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».
Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Αυτές οι αναβολές δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσουν. Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Υπήρχε ένα θέμα με τα τηλεοπτικά. Κάποιοι λένε γιατί ο ΑΡΗΣ πάει να μιλήσει μόνος του. Ο ΑΡΗΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και πρέπει να πάρει τη μερίδα του λέοντος».
Για τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την θέση του Άρη: «Κάθε μέρα ακούμε ότι όλοι είναι με όλους. Αυτό πραγματικά με κουράζει. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι με κανέναν. Κάναμε φιλικά με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Είμαστε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και με όλους μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Αν τυχαίνει με τον Σαββίδη να έχουμε μία επαγγελματική συνεργασία, είναι άλλο θέμα. Στο γήπεδο όμως είμαστε αντίπαλοι».
Για τα τηλεοπτικά: «Η λίγκα είναι πολύ κοντά με τη NOVA, όπως μου είπε ο κ. Σφακιανάκης».
Για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της Βέροιας: «Ολα είχαν γίνει νόμιμα. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα μετά την κίνηση των Τρικάλων. Τα σεβόμαστε και τα περιμένουμε με μεγάλη χαρά να γλεντήσουμε…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις