Θεοδοσιάδης: Η διάρκεια θα παίξει ρόλο

Στο ΑΕΛ RADIO 104.8 και την εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας» ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας κ. Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο αρχικό άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του, αλλά και την αντίδραση που έδειξε στη Φιλιππιάδα.
Μίλησε με τα καλύτερα

λόγια για την διοίκηση του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στους βασικούς αντιπάλους του Λαρισινού σωματείου στην υπόθεση άνοδος, ενώ μίλησε και για την πορεία της ΑΕΛ. Αναλυτικά η συνέντευξή του Σάκη Θεοδοσιάδη:
Για το αρχικό «σοκ» και τη νίκη στη Φιλιππιάδα: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις πως θα έρθουν τα πράγματα, είχαμε μια άτυχη πρεμιέρα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, αλλά όπως σας είπα στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς πάντα μπροστά στην επόμενη μέρα. Τα παιδιά δείξανε αντίδραση στο παιχνίδι εκτός έδρας με τη Φιλιππιάδα και το σημαντικότερο είναι πως κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς και από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών στην έδρας μας».
Για την προετοιμασία αυτής της εβδομάδας: «Η ομάδα την Τρίτη είχε ρεπό και την Τετάρτη είχαμε προπόνηση και ουσιαστικά έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες από τραυματισμούς και φυσικά επιστρέφουνε και τα παιδιά τα τρία που λείψανε από το παιχνίδι της Φιλιππιάδας από τιμωρίες».
Για τις πληροφορίες που έχει για το προσεχή αντίπαλο: «Είναι και αυτή μια νεοφώτιστη ομάδα από το νομό της Άρτας, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά το δυναμικό τους, αυτό που προέχει είναι η συγκέντρωση στο παιχνίδι όσον αφορά τη δική μας την ομάδα, δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους, όλα τα παιχνίδια κρύβουν τις δυσκολίες τους, θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που για μας είναι μονόδρομος».
Για την άσχημη πρεμιέρα: «Δώσαμε έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι στους ποδοσφαιριστές γιατί μετά από τέτοιες καταστάσεις πρέπει γρήγορα να το ξεπεράσεις γιατί αν το κρατήσεις μέσα στην ομάδα, ενδεχομένως να έχει επίδραση και στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω πως το διαχειριστήκαμε σωστά στην προετοιμασία πριν το ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τα παιδιά το ξεπεράσανε γρήγορα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι της Κυριακής».
Για τις πρώτες αγωνιστικές και τους βασικούς αντιπάλους του Απόλλωνα Λάρισας: «Θεωρώ πως είναι νωρίς, αλλά υπάρχει ένα δείγμα, όπως γνωρίζουν όλοι, όσον αφορά για τις υψηλές θέσεις υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, η Πύδνα Κίτρους, η δικιά μας η ομάδα, από εκεί και πέρα όμως έχουμε ακόμα 28 παιχνίδια, εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για το κάθε ματς ξεχωριστά επιδιώκοντας τη νίκη και από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος τι ταμείο έχουμε κάνει. Αυτό που θα παίξει για μένα ρόλο είναι η διάρκεια που θα έχουν όλες οι ομάδες, στην απόδοσή τους και φυσικά οι ισορροπίες στα διάφορα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ομάδες στη διάρκεια του πρωταθλήματος».
Για την πληρότητα του Απόλλωνα Λάρισας σε όλες τις θέσεις: «Σίγουρα πολύ σημαντικό, το έχουμε πει πολλές φορές το έχω αναφέρει και εγώ, είμαστε σε μια ομάδα η οποία οι συνθήκες εργασίας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, μας έχουν δοθεί όλα τα υλικά έτσι ώστε να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν και εμείς και οι ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στην οικογένεια του Απόλλωνα και πολύ ευχαριστημένοι και από την διοίκηση η οποία προσπαθεί να μας παρέχει τα πάντα για να μην μας λείψει τίποτα από την καθημερινότητά μας».
Για το αν γίνει περαιτέρω ενίσχυση: «Πιστεύω έχουμε κλείσει το ρόστερ, δύσκολα θα προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση».
Πηγή: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις