Τρίτος νεοφώτιστος απέναντι στον Ολυμπιακό Β., για την τρίτη νίκη οι “ερυθρόλευκοι”

Τον Τηλυκράτη αντιμετωπίζει την Κυριακή (25/9, 16.30) στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώνουν το Σάββατο την προετοιμασία τους και με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φελίπε Ντα Κόστα.
Ο Τηλυκράτης

είναι η τρίτη κατά σειρά νεοφώτιστη ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, μετά τους Αστέρα Πετριτή και Ιστιαία, με στόχο – φυσικά – το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Λευκάδας παραμένει αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχοντας μια εκτός έδρας νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα επί της Αμβρακίας Κωστακιών, ενώ παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία την 2η αγωνιστική στον Πιερικό. Δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ και είναι μια ομάδα που προσέχει πολύ την άμυνα και παίζει με αντεπιθέσεις. Αυτή την τακτική αναμένεται να ακολουθήσει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» όσο κυλά ο χρόνος θα αποκτούν ρυθμό, ως ομάδα, και οι ποδοσφαιριστές θα «δένουν» περισσότερο μεταξύ τους. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανέλυσε στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Τηλυκράτης, ζητώντας να είναι προσεκτικοί, να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα και με υπομονή και ηρεμία να κυνηγήσουν το γκολ στην επίθεση. Η ομάδα της Λευκάδας αν κρίνουμε από τα δύο πρώτα παιχνίδια, είναι «σφιχτή» στην άμυνα, με τον Ολυμπιακό να καλείται να βρει τον τρόπο να την «ξεκλειδώσει», ενώ δεν δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις