Με όνειρα ξεκινά τη νέα αγωνιστική χρονιά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης

Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά πάντα προσηλωμένες στο στόχο τους, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και να χαλαρώσουν, σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν τους, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Στο δείπνο, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της Δ.Ε. μπάσκετ γυναικών Αλέκος Μιχόπουλος και Ανδρέας Τσάγκαρης, καθώς και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Νίκος Γαλανάκης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φάτσης αφού ευχήθηκε στις αθλήτριες καλή χρονιά, δήλωσε χαρακτηριστικά «Πήραμε μια πολύ δύσκολη απόφαση φέτος, να μην συμμετάσχει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Α2 κατηγορία , αλλά να αγωνιστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει, από την στιγμή που δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, σε πρώτη φάση να κάνουμε αθλητισμό, ανεξαρτήτου κατηγορίας. Μέσα στις ακαδημίες, γίνεται σοβαρή δουλειά και μέσα από τις υποδομές αυτές, θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Όσοι ξεκίνησαν μέσα από τις ακαδημίες, έχουν φτάσει πολύ ψηλά, κι εμείς, θέλουμε να αξιοποιήσουμε το δυναμικό που έχουμε και να φτάσουμε στην κορυφή».

Το μέλος της Δ.Ε. Αλέκος Μιχόπουλος, ζήτησε υπομονή και κατανόηση, ενώ ο Ανδρέας Τσάγκαρης, επίσης μέλος της Δ.Ε., διαβεβαίωσε τις αθλήτριες ότι, φέτος δε θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, σε ότι έχει να κάνει με την μετακίνηση, τον ρουχισμό ή την προπόνησή τους κι όπως είπε «Είμαστε εδώ, για οτιδήποτε χρειαστείτε. Βασιζόμαστε σε εσάς. Χτίζουμε, δυναμώνουμε και φτιάχνουμε οικογένεια. Για ότι δεσμευόμαστε, είναι αυτά που θα γίνουν. Χωρίς ψέματα και περιστροφές».

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γαλανάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων «Τα πράγματα που θα ακούσετε, είναι πράγματα που θα γίνουν. Όχι μεγάλα λόγια και ψέματα. Φέτος, καταφέραμε να γίνουμε καλύτεροι στην οργάνωση. Υπάρχουν βλέψεις κι όνειρα κι όλα θα γίνουν σωστά, αν κάνουμε καλή δουλειά κι όταν είμαστε μαζί σαν οικογένεια».

Τέλος, η αρχηγός της ομάδας Ευαγγελία Μπράχου ευχήθηκε σε όλες τις συναθλήτριές της υγεία και τόνισε χαρακτηριστικά «εμείς από την πλευρά μας αυτό που θα κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να υπάρχει καλό κλίμα και να πετύχουμε το καλύτερο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»