Τζαναβάρας: Δύσκολος αντίπαλος ο Τηλυκράτης, θέλει προσοχή

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αναλυτικά:

«Έχουμε μπροστά μας την Κυριακή το τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Τυληκράτη Λευκάδας, μια ομάδα που όπως έδειξε στα πρώτα παιχνίδια έχει ξεκινήσει καλά. Έχουμε συλλέξει κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο, είναι μια αρκετά καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας, που μας συμπαραστέκεται. Στον Ολυμπιακό δεν περισσεύει κανείς. Η προσπάθεια φέτος είναι ομαδική. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, κόσμος, όλοι μαζί. Να είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι και όλοι μαζί να παλεύουμε για τους τρεις πόντους κάθε Κυριακή».
Για το γεγονός ότι έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το ότι η ομάδα δέχθηκε γκολ και στις δύο πρώτες αγωνιστικές: «Για μένα το μηδέν στην άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντικό Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που έχει γκολ, όμως η ομάδα που δέχεται τα λιγότερα γκολ είναι αυτή που κερδίζει, συνήθως, το παιχνίδι. Μεγάλη σημασία έχει και πως δέχεσαι το γκολ».
Για το αν είναι «πονοκέφαλος» για τον ίδιο το ότι με την επιστροφή Ντα Κόστα υπάρχουν πολλές λύσεις στην ομάδα μεσοπεθετικά: «Ευχάριστος πονοκέφαλος, θα έλεγα και όχι δυσάρεστος, καθώς καλό είναι να υπάρχουν λύσεις. Ο Ντα Κόστα σήμερα μπήκε με την ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει μέχρι την Κυριακή, αν δεν είναι έτοιμος, δεν θα ρισκάρουμε την συμμετοχή του, για να είναι 100% ετοιμοπόλεμος στο ματς με την Πύδνα».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη: «Είμαι σίγουρος πως το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη θα είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει καλούς παίκτες και το ματς θέλει πολύ προσοχή. Γνωρίζω τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στην προπόνηση. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στον Τηλυκράτη».
Για το αν σκέφτεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές: «Έχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου και θα καταλήξω μετά την αυριανή προπόνηση. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν και λόγω του αντιπάλου, αλλά και ανάλογα με το ποιοι παίκτες βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση».
Για το πότε η ομάδα θα είναι στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας: «Σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορώ να πω σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, σίγουρα όμως δεν είμαστε στο 100%. Πιστεύω πως εκεί θα βρεθούμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν πρέπει. Καμία ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμη. Όλες οι ομάδες έχουν καινούργιες παίκτες. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη, οι ομάδες φτιάχνονται. Σιγά-σιγά, θέλουν τον χρόνο τους».
Για το αν θα αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα. «Ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές δόθηκαν δανεικοί, οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Ανδρέας Χαντζής, Βασίλης Ζαρίφης στην ΑΕ Διμηνίου, ο Γιάννης Σπηλιόπουλος στον Θησέα, ενώ ενδέχεται να δοθεί ένας ακόμη παίκτης δανεικός για να πάρει παιχνίδια».
Για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις: «Θεωρώ πως ναι. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα. Αυτό με έχει διδάξει η πείρα…».