Στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού Β. (photos)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή 25/9 στις 16.30 τον Τηλυκράτη στο Πανθεσσαλικό, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται εντατικά για το παιχνίδι, γνωρίζοντας πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί, προκειμένου να πετύχουν την τρίτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στην προπόνηση

της Παρασκευής ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με δύο επιθετικές αιχμές, τους Γκουστάβο Μπρίτος και Κώστα Φλίγκο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν επιθετικά με στόχο το γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει τις δύο πρώτες αγωνιστικές να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Πάντως, ακόμη δεν έχει αποφασίσει για ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα και μετά την αυριανή προπόνηση θα έχει κατασταλάξει, όσον αφορά τις επιλογές του.
Η σημερινή προπόνηση περιείχε και πολλές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, με την τεχνική ηγεσία να δίνει βαρύτητα στις στημένες φάσεις, ενώ στο τέλος ορισμένοι από τους παίκτες έμειναν στο γήπεδο, εκτελώντας φάουλ και πέναλτι με τον Σάκη Κατσούλη να κάθεται κάτω από τα δοκάρια.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις