Γιδόπουλος: «Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη»

Για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (25/9), με αντίπαλο την Ιστιαία, μίλησε ο τερματοφύλακας των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου Νίκος Γιδόπουλος.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κλίμα που συνάντησε στην ομάδα των Τρικάλων αλλά και στον κόσμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο γιατί όπως καταλάβαμε όλα τα ματς στην Γ΄Εθνική έχουν ειδικό βαθμό δυσκολίας. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και αυτό θα γίνει με πάθος και συγκέντρωση. Η Ιστιαία είναι μια νέα ομάδα στην κατηγορία όπως και εμείς αλλά ευελπιστούμε πως θα πετύχουμε την νίκη που θα κάνει χαρούμενους και εμάς και την διοίκηση και τον κόσμο μας»

Για τις συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα: «Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, οικογενειακό θα έλεγα. Αυτό είναι και το σημαντικότερο από όλα, να είμαστε πρώτα οικογένεια και μετά ένα σύνολο παιχτών που ήρθαν για να παίξουν ποδόσφαιρο και να διακριθούν. Στην πλειοψηφία είμαστε μικροί ηλικιακά και χωρίς εμπειρίες στην κατηγορία αλλά έχουμε φιλοδοξίες. Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα δέσουμε πιο πολύ και θα καταφέρουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι η παραμονή. Η διοίκηση έρχεται συχνά στο γήπεδο κάτι που είναι πολύ θετικό γιατί μπορούμε να εκφράσουμε τα θέλω μας. Μας στηρίζουν αρκετά σε όλους τους τομείς κάτι που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για έναν ποδοσφαιριστή. Εδώ θέλω να πω, πως γίνεται εξαιρετική δουλειά και από το προπονητικό τιμ και όλοι μαζί δουλεύουμε για ένα κοινό σκοπό που είναι η παραμονή»

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Όλοι μας περιμένουμε στήριξη από τον κόσμο γιατί αυτή την στιγμή είμαστε η μοναδική Τρικαλινή ομάδα στην Γ΄Εθνική και εκτός αυτού το ρόστερ μας αποτελείται το 90% από Τρικαλινά παιδιά. Είναι διαφορετικό να παίζεις με κόσμο στις κερκίδες και την Κυριακή περιμένουμε να έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις