Θ. ΜΑΚΡΗΣ: Έτοιμοι παρά τις δυσκολίες

Με παιχνίδι έδρας ξεκινά η ομάδα της Α.Ε. Διμηνίου, υποδεχόμενη αύριο στις 16:00 το απόγευμα την ομάδα της Αγ. Παρασκευής. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες καθώς θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις ομάδες με τα πλέον νεανικά ρόστερ, που βασίζονται ως επί το πλείστον σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας. Σχετικά με την πρεμιέρα της ομάδας του ο Θωμάς Μακρής δήλωσε στο «goalpost.gr»…

«Μια χρονιά που για εμάς ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες, από αύριο μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά, καθώς δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο για να «δέσει» η ομάδα και να αποκτήσει χημεία. Για εμάς αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα το θέμα του κακού αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ωστόσο γίνονται συνεχείς προσπάθειες από τη διοίκηση, ώστε να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, αυτό θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς τόσο εμείς όσο και η Αγ. Παρασκευή είμαστε δυο ομάδες που στηριζόμαστε σε νεανικό ρόστερ. Από την πλευρά μας έχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες όπως είναι των στρατευμένων Στρούγκη και Τρίμη, του τραυματία τερματοφύλακα Τριανταφύλλου, του Μαλέρδου που δεν είναι έτοιμος, αλλά και του Καμπέρη που θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα, καθώς αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις