Μεταγραφικό «μπαμ» με Αντ. Φραγκογιάννη για Σαρακηνό!

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την ομάδα του Σαρακηνού που συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα. Τελευταίο απόκτημα των «ροσονέρι» ο Αντώνης Φραγκογιάννης, που αποκτήθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή για τη διοίκηση του Νίκου Βαβανέλου που ανεβάζει τον πήχη ψηλά…

Ο νεαρός ακραίος χαφ, μετά από μια γεμάτη χρονιά στην ομάδα της Αγ. Παρασκευής, από τις Ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία, αγωνιστηκε και στο πρωτάθλημα της Προεθνικής Νέων, όπου συμμετείχε με την ομάδα της 8ης Περιφερείας, το καλοκαίρι μεταπήδησε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Έκανε κανονικά τη προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση και οι παράγοντες των ερυθρόλευκων αμφιταλαντεύτηκαν πριν αποφασίσουν αν τον δώσουν δανεικό. Ωστόσο στην παρούσα φάση κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια, δεομένου ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου είναι μεγάλο και οι ευκαιρίες στους μικρότερους ποδοσφαιριστές θα είναι λιγοστές.
Ο Αντώνης Φραγκογιάννης είναι ιδιαίτερα αθλητικός και ταχύς ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο «φτερά» της επίθεσης. Η παρουσία του μπορεί να δώσει μεγάλη ταχύτητα και να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις