Με απουσίες και μεταγραφή ο Θησέας κόντρα στην Ακρόπολη

Με απουσίες άλλα και με μεταγραφή της τελευταίας στιγμής θα παραταχθεί ο Θησέας στον αγώνα κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου, που θα γίνει στις 04:00′ το απόγευμα στο γήπεδο Αερινού. Ο Δημήτρης Κόφφας είδε τη τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βασικούς παίκτες να «εγκαταλείπουν» λόγω…

τραυματισμών, με τους Βουρδάκη, Μούτο και Δαμάσκο να μην υπολογίζονται.
Ωστόσο, μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, έκανε τον έμπειρο προπονητή να χαμογελάσει, δεδομένου ότι η απόκτηση του Ηλία Βλάχου που κατάγεται από την Άμφισσα, δίνει ένα πολύ σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Δ. Κόφφα. Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1,92 και ήρθε στην πόλη μας ως φοιτητής.
Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς στην περσινή περίοδο αν και μαθητής της Γ’ λυκείου, κατάφερε να σκοράρει 15 γκολ. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έκανε όλη την προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς είναι έτοιμο και το δελτίο. Επιπλέον, ο νεαρός φορ προπονήθηκε με την ομάδα του Θησέα την προηγούμενη εβδομάδα κι έτσι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις