Το άγχος της πρεμιέρας και η αλλαγή έδρας, ανησυχούν την Ακρόπολη

Αν και γηπεδούχος, μακριά από την έδρα της θα αγωνιστεί η Ακρόπολη στην πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 04:00′ το απόγευμα το Θησέα, στο γήπεδο Αερινού. Η έδρα της περσινής πρωταθλήτριας…

δεν είναι ακόμη έτοιμη, καθώς ανακατασκευάζεται ο χλοοτάπητας που θα μπορεί να δοθεί προς χρήση περίπου σε ένα μήνα και για τον προπονητή Βαγγέλη Τάχο αυτό αποτελεί ένα από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, σε συνδυασμό με το άγχος της πρεμιέρας που μπορεί πάντα, να επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Τέλος, τα προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό της νεοφώτιστης Ακρόπολης, ολοκληρώνονται με την απουσία του στρατευμένου Μιχάλη Τσούκαλη, που ορκίζεται στα τέλη Σεπτεμβρίου κι έκτοτε αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα.
Σε επικοινωνία του «goapost.gr» με τον Βαγγέλη Τάχο, αυτός δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μπούμε δυνατά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πέραν της απουσίας του Μιχάλη Τσουκάλη και θα έλεγα ότι με φοβίζει μόνο τα άγχος της πρεμιέρας, σε συνδυασμό με ότι είμαστε αναγκασμένοι, την πρώτη αγωνιστική της επανόδου μας στην μεγάλη κατηγόρια, να τη δώσουμε σε άλλο γήπεδο κι όχι στη φυσική μας έδρα.
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία, ευελπιστώ να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, καθώς φέτος θα υπάρχουν πολλά ντέρμπι και το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο κάθε αγωνιστική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις