Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού στον αγιασμό της Ακαδημίας ποδοσφαίρου (72 photos)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε το «παρών» στον αγιασμό της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά. Το «παρών», πέρα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Νίκο Τσεκούρα και των μελών του Δ.Σ. έδωσε

η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου (Παναγιώτης Μποτσιβάλης, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, Ανδρέας Μπονόβας, Βασίλης Κολιτσίδας, Τζόναθαν Βαΐτσης), το ποδοσφαιρικό τμήμα (ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία), καθώς και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ με επικεφαλής τον Αλέκο Μεταφτσή.
Μετά την τέλεση του αγιασμού, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νικόλαος Τσεκούρας, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και υπογράμμισε το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους του Ολυμπιακού Βόλου.
Καλή χρονιά και πρόοδο ευχήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, ενώ ο τεχνικός διευθυντής κ. Ανδρέας Μπονόβας σημείωσε πως στόχος είναι η άθληση των παιδιών και η ανάπτυξη του πνεύματός τους.
Από την πλευρά του ο προπονητής κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας μιλώντας στα παιδιά τους ευχήθηκε υγεία, καλή σχολική χρονιά και τους ζήτησε να έρχονται στο γήπεδο και να βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο.
Τέλος, οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις