«ΑΡΤΑ – Β’ ΕΘΝΙΚΗ»

Μετά τους Ευαγγέλου και Σκοπελίτη, στο «ιατρικό δελτίο» της ΑΕ Καραϊσκάκης, προστέθηκε και ο Χαρτσιάς, που τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του, ενώπιον των φιλάθλων της Άρτας, ενώ είχε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, δείχνοντας ότι στην φετινή προσπάθεια της ομάδας της Άρτας, θα είναι βασικός συντελεστής… Βεβαίως στο ρόστερ της ομάδας της Άρτας, υπάρχουν αρκετοί ικανοί ποδοσφαιριστές, για να καλύψουν τα κενά και για τον λόγο αυτό, ο προπονητής Μίκι Τσίσκοβιτς, δηλώνει στο «epithesi.gr», πως για την ομάδα του, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Επί πλέον τόνισε ακόμη, πως γι’ αυτόν, αν δεν προκύπτει το αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αποφασισμένος ο προπονητής Τσίρκοβιτς, είχε την δυνατότητα να δουλέψει τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα, στον προηγούμενο αγώνα με τον ΘΕΠΣΡΩΤΟ, όπως άφησε να εννοηθεί απ’ την συζήτηση που είχαμε μαζί του… Απ’ την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη της Αστέρας Πετρίτη, είναι νεοφώτιστη, αλλά το καλοκαίρι, που πέρασε έκανε σημαντικές μεταγραφές και τα δίνει όλα, προκειμένου να εξασφαλίσει βαθμούς για την σωτηρία της. Όμως σε καμία περίπτωση, με βάση την λογική δεν υπάρχει περίπτωση, ν’ αποτελέσει κίνδυνο για την ομάδα της Άρτας.

Ενθουσιασμός

Στο μεταξύ ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων της Άρτας, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης των διοικητικών συμβουλίων της ΑΕ Καραϊσκάκης και του ΓΑΣ Αναγέννηση, να συνεργαστούν και να έχουν κοινή πορεία από δω και στο εξής. Απόφαση που ήταν το ζητούμενο και η ευχή των υγιών φιλάθλων, οι οποίοι θέλουν να συμπαρασταθούν στη νέα ομάδα της Άρτας και να την δουν στην Β’ Εθνική. Με το σύνθημα «ΑΡΤΑ – Β’ ΕΘΝΙΚΗ», αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο των Αγίων Αναγρύρων, για να σταλεί προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα, πως φέτος για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, είναι η χρονιά της Άρτας…

epithesi.gr