Σημαντικά τα αγωνιστικά οφέλη για Αγ. Παρασκευή από τα φιλικά με ΠΑΟΚ

Το προηγούμενο Σάββατο οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής Βόλου, είχαν τη δυνατότητα να προσλάβουν πολύ σημαντικές εικόνες κι εμπειρίες έντονου συναγωνισμού, καθώς στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Αγ. Παρασκευή, φιλοξενήθηκαν τμήματα των Ακαδημιών

Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.
Από καιρό οι δυο Ακαδημίες βρίσκονται σε προχωρημένα επίπεδα συνεργασίας, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας του ΠΑΟΚ, έχουν εντάξει στο δυναμικό τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Σχολή της Αγ. Παρασκευής, όπως άλλωστε συμβαίνει και με άλλες μεγάλες ΠΑΕ, που διατηρούν συνεργασία με την Ακαδημία της πόλης μας, που πλέον δραστηριοποιείται για 19η σεζόν.
Αξίζει να τονίσουμε, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που Ακαδημία μεγάλης ΠΑΕ επισκέπτεται την πόλη μας για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων κι αυτό από μόνο του αποτέλεσε ξεχωριστό γεγονός. Ταυτόχρονα, η όλη εκδήλωση λειτούργησε ως πόλος έλξης για γονείς και φίλους των αθλητών της Αγ. Παρασκευής, που άδραξαν την ευκαιρία και προσήλθαν στα γήπεδα της Ακαδημίας, ώστε να παρακολουθήσουν δυο αναμετρήσεις στις οποίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.
Οι συναντήσεις έγιναν στο γήπεδο 11Χ11 κι αρχικά αγωνίστηκαν τα τμήματα 2002-Κ14 ΠΑΟΚ και στη συνέχεια τα τμήματα 2004-Κ12 ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν και στις δυο.
Εκτός από το αγωνιστικό, μεταξύ των τεχνικών και των παραγόντων των δυο Σωματείων ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα προπονητικά προγράμματα και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους, στην παρούσα φάση, που αποτελεί περίοδο προετοιμασίας.

*φωτο: (αριστερά) Ο νεαρός Ιωάννης Κωνσταντέλιας που ξεκίνησε από την Αγ. Παρασκευή Βόλου κι αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, για τη θέση του μεσοεπιθετικού, όπου αγωνίζεται και στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει επίσημες προτάσεις για μεταγραφή του, σε πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις