Μιχ. Ανδρωνάς: Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής

Ο προπονητής του Πρωτεσίλαου, Μιχάλης Ανδρωνάς, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Σαρακηνό έκανε λόγο για ιδιαίτερη πρεμιέρα για την ομάδα του, με τους παίκτες του να κάνουν κατάθεση ψυχής, θέλοντας τη νίκη για να την αφιερώσουν στον αείμνηστο Μιχάλη Σιαμανίκο, τον πρώην πρόεδρό τους, που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια ιδιαίτερη πρεμιέρα σήμερα για τον Πρωτεσίλαο, γιατί χάσαμε πριν από λίγες μέρες έναν δικό μας άνθρωπο, τον Μιχάλη Σιαμανίκο. Είχαμε έναν λόγο παραπάνω να παίξουμε σήμερα και γι’ αυτόν τον άνθρωπο και είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, δεν έχω λόγια να πω. Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.
Αγωνιστικά μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε με 0-1, ήμασταν και λίγο τυχεροί στο γκολ, αλλά από δικό μας λάθος ισοφαριστήκαμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την τακτική που είχαμε, με παίκτη παραπάνω βέβαια, καταφέραμε και βγάλαμε τις φάσεις, πετύχαμε και δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Παπαδόπουλο.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Σαρακηνός και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις