Θ. Θεοδώρου: Είχαμε πάθος, θέληση, δύναμη και γυρίσαμε το παιχνίδι

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Θάνος Θεοδώρου, για τη νίκη της ομάδας του επί του Παγασητικού, η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή στο σκορ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κυανολεύκων»:

«Οι πρεμιέρες είναι όλες δύσκολες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια νέα ομάδα στην κατηγορία, που διέθετε ενθουσιασμό, ενώ και το πλαστικό γήπεδο για μας ήταν μια επιπλέον δυσκολία. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα με το «κρύο» γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση, ισοφαρίσαμε γρήγορα, για να δεχθούμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεύτερο τέρμα. Συμβαίνουν, βέβαια, αυτά στο ποδόσφαιρο. Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, όταν μετά από τέτοιες ιδιαίτερες συνθήκες, κατάφερε στη συνέχεια να πετύχει τρία γκολ, να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε θέληση, δύναμη, πάμε να γίνουμε ομάδα και είναι πολύ θετικό ότι ο Αλμυρός ξεκίνησε με το δεξί τη χρονιά.
Ο Παγασητικός είναι μια καλή ομάδα, δουλεμένη και θα κάνει ζημιές. Αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμη πιο σημαντική».
Σε ερώτηση αν ο αποκλειστικός στόχος του Γ.Σ. Αλμυρού είναι η άνοδος, ο κ. Θεοδώρου απάντησε. «Βρίσκομαι λίγες μέρες στην ομάδα και διορθώνουμε ακόμη αρκετά πράγματα. Οι στόχοι υπάρχουν, να δούμε πρώτα αν η ομάδα πατάει καλά και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις