Με την ίδια συνταγή για το 3 στα 3 στο Βελεστίνο

Με αποκλειστικό στόχο το τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα η Νίκη θα παραταχθεί σήμερα το απόγευμα στις 16:30 στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου, απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη γνωρίζουν πως απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα πληγωμένη από τις δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην αρχή του πρωταθλήματος, όπως γνωρίζουν επίσης πως θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση από μία ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τη Νίκη Βόλου.

Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν εκατοντάδες φίλοι της καθώς οι δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια της έχουν φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, που βλέπουν πως φέτος έχει δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο είναι ικανό να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Οι φίλαθλοι της Νίκης έχουν δώσει ραντεβού στις 14:30, στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» ώστε να ξεκινήσουν όλοι μαζί προς το Βελεστίνο, δημιουργώντας ένα μηχανοκίνητο κομβόι.

Αγωνιστικά ο Λεωνίδας Μπίλης έχει να διαχειριστεί την απουσία δύο ποδοσφαιριστών. Ο Φράνκο Τορεζάνι βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τη θλάση που κληρονόμησε στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ο Γιώργος Παρασκευαΐδης θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ίδιο ματς. Αντίθετα επιστρέφει ο Μάριος Παπαδόπουλος που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που κουβαλούσε από την προηγούμενη σεζόν.

Η αποστολή της Νίκης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Αλεξανδρής, Βουρδάκης, Δημολιός, Ζενούνης, Κόκκας, Κόλα, Κορέτα, Ματθαίου, Μαλακασιώτης, Μέτσε, Ναουμίδης, Νικλητσιώτης, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Παπαδόπουλος, Πετράκος, Τσιουρέλης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (ΕΠΣ Πιερίας) με βοηθούς τους Βρούζο Κωνσταντίνο και Μηνούδη Ιωάννη από την ίδια Ένωση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις