Συνέχεια στο σερί θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός Β. με Τηλυκράτη (pregame)

Μετά από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει να κάνει το «τρία στα τρία» στο σημερινό (25/9) παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, τον οποίο υποδέχεται στις 16.30 στο Πανθεσσαλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαφέστατα το φαβορί του αγώνα, ωστόσο, οφείλουν να το αποδείξουν και με την παρουσία τους μέσα

στον αγωνιστικό χώρο.
Η τεχνική ηγεσία δούλεψε με τους παίκτες πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με δύο επιθετικές αιχμές, τους Γκουστάβο Μπρίτος και Κώστα Φλίγκο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν επιθετικά με στόχο το γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει τις δύο πρώτες αγωνιστικές να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Ο Φελίπε Ντα Κόστα έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής, καθώς δεν είναι έτοιμος 100%. Παρασκευή και Σάββατο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, όμως ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Παναγιώτης Ζώνας.
Η τεχνική ηγεσία αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-4-2. Ο Κατσούλης θα είναι ο τερματοφύλακας, με Σταύρου να αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, ως πλάγιος οπισθοφύλακας. Ο Μανάλης θα έχει αντίστοιχο ρόλο στην αριστερή πλευρά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κωστόπουλος και Τέλλος. Την τετράδα των χαφ θα αποτελέσουν οι Πότσι, Οικονόμου, Δωματά και Ναστέφσκι, με τους Φλίγκο και Μπρίτος, όπως προαναφέραμε, να είναι οι δύο επιθετικοί.

Χωρίς προβλήματα ο Τηλυκράτης
Στο Βόλο βρίσκεται απ το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του Τηλυκράτη, με τον προπονητή της ομάδας της Λευκάδας, Ανδρέα Παντζιαρά, να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.
Ο τεχνικός του Τηλυκράτη δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο σχήμα, καθώς έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λευκάδας διαθέτει δύο πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς, τους Ιασωνίδη και Πολυχρονάκη, ενώ σπουδαία δουλειά ως ανασταλτικός μέσος κάνει ο Βούλγαρος Τοντόροφ. Επίσης, διαθέτει δύο αξιόλογους ακραίους επιθετικούς και συγκεκριμένα τους Περιστέρη και Γεωργάκη.
Η πιθανή ενδεκάδα του Τηλυκράτη: Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Τοντόροφ, Κτενάς, Περιστέρης, Γεωργάκης, Μακρυγιάννης, Σιδέρης.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Τηλυκράτη. Συγκεκριμένα:
Γενική είσοδος: 10€
Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15.00
Να σημειωθεί ότι το άνω διάζωμα θα παραμείνει κλειστό.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Στέφανος Χιώτης από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Τζάνη και Πέτρο Κωτούλα από την ίδια Ένωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις