Ιδιαίτερο παιχνίδι για Κούτση αυτό με Φωκικό

Ο Γιώργος Κούτσης, ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, θα βρεθεί αύριο Κυριακή (4/1) αντίπαλος της ομάδας της οποίας ήταν προπονητής μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι. Ο 41χρονος τεχνικός εργάστηκε στο Φωκικό με επιτυχία για ενάμιση χρόνο και έχει πολύ καλές αναμνήσεις από το πέρασμά του από την ομάδα της Άμφισας. Αύριο, ωστόσο, θέλει να οδηγήσει τον…

…Ολυμπιακό στη νίκη, την τρίτη εκτός έδρας, ελπίζοντας παράλληλα, πως κάποιες από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία θα έχουν βαθμολογικές απώλειες. Κι αυτό, προκειμένου ο Ολυμπιακός να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία και να προσεγγίσει τις ομάδες της κορυφής.
Στον Φωκικό υπάρχουν αρκετοί παίκτες τους οποίους ο Κούτσης τους γνωρίζει πολύ καλά, ενώ θυμίζουμε πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού «κατασκόπευσε» τον Φωκικό στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ στις 18 Δεκεμβρίου.
Γνωρίζει που «πονά» ο Φωκικός και σε ποια σημεία θα πρέπει να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια το γεγονός ότι ακολουθούν δύο παιχνίδια έδρας με Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις