Ιδανικό ξεκίνημα για Διαγόρα Στεφανοβικείου, 2-0 τον Άρη Μελισσατίκων

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 του Άρη Μελισσατίκων. Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής Βόλου για την 1η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Το σκορ για τον Διαγόρα άνοιξε στο 23′ ο Κουβελάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με τη συμπλήρωση περίπου μίας ώρας παιχνιδιού, ο Καπούλας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άρης Μελισσατίκων είχε χαμένο πέναλτι με τον Αποστολίδη στο 19′, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά πριν από τα ενενήντα, λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα, καθώς η κεφαλιά του Λουφόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κουρίτα.

Σκόρερ: 23′ Κουβελάς, 60′ Καπούλας
Διαιτητής: Βλάχος Κ.
Βοηθοί: Γεωργαντζής, Κυριαζής

ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ: Κουρίτας, Τσίρος, Στεργιόπουλος (46′ Παλάντζας), Γούτσιος, Γκοτσόπουλος, Τσιαντής, Νούσιας, Γκάγκας, Μερμίγγης, Αποστολίδης (75′ Σιαμέτης), Ίμπρα (65′ Καρακάτσης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλλογαύρος, Κ. Καραπλιάγκος, Σ. Καραπλιάγκος, Χολέβας, Σιαμέτης (50′ Πάσχος), Καραμανλής, Κουβελάς (83′ Γάρος), Κόκκας (70′ Πρασσάς), Καπούλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις