«Μήλον της έριδος» ο Ροτζέριο

Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται να εντάξουν τον Ροτζέριο Μάρτινς στο δυναμικό τους, από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της Νίκης. Η ομάδα, ως γνωστόν, δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και οι ποδοσφαιριστές είναι λογικό να αναζητούν τον επόμενο σταθμό…

…της καριέρας τους.
Ο Ροτζέριο είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής και αρκετές ομάδες καλοβλέπουν το γεγονός να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Από τη Σούπερ Λιγκ δύο ομάδες φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και συγκεκριμένα ο Πανθρακικός και η Καλλονή. Από τη Football League η ΑΕΛ έχει μπει για τα καλά στο χορό της απόκτησης του Βραζιλιάνου και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γειτονική πόλη οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε συμφωνία.
Για τον Ροτζέριο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο, στην παρούσα φάση η απόκτησή του φαντάζει δύσκολη. Πάντως, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ και εφόσον δεν βρεθεί αυτό που θέλει, τότε θα εξετάσει τις περιπτώσεις που υπάρχουν από το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις