Π. Τζαναβάρας: Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ

Πολλά είναι τα περιθώρια βελτίωσης του Ολυμπιακού Βόλου, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να δουλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ τόνισε πως η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται στο ματς με την Πύδνα Κίτρους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα, μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 επί του Τηλυκράτη Λευκάδας:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά στημένη αμυντικά ομάδα. Είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θέλαμε να πλαγιοκοπήσουμε, θέλαμε υπομονή και επιμονή και την είχαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και τρίτο γκολ. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Πολλές φορές τα εύκολα χάνονται και τα δύσκολα μπαίνουν. Ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πύδνα και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Καλή συνέχεια στον Τηλυκράτη που είναι πολύ καλή ομάδα και θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους της».

Παντζιαράς: Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 επί του Τηλυκράτη, ο Ανδρέας Παντζιαράς. Ο τεχνικός της ομάδας από τη Λευκάδα ανέφερε πως δεν γνωρίζει, αν η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή στη φάση του πρώτου τέρματος, ενώ τόνισε πως αν στο 86′ ο Κοντογιάννης πετύχαινε γκολ, τότε ο Τηλυκράτης θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Αναλυτικάοι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαράαπό τη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα,Ολυμπιακός Βόλου – Τηλυκράτης Λευκάδας:

 

 

 

«Οφείλουμε να δώσουμε στον αντίπαλο συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη του. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας. Προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε με τέτοιο τρόπο,  ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι το 30′ ο αντίπαλος είχε την υπεροχή και μία κλασική ευκαιρία. Εμείς είχαμε κάποιες ατομικές ενέργειες με τον Μακρυγιάννη.
Μείναμε πίσω στο σκορ στο 30′ με ένα γκολ που δεν ξέρουμε αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Και εκεί που παίρναμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με ένα ατομικό λάθος στη μεσαία γραμμή, πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-0, που είναι δύσκολο να το ανατρέψεις εκτός έδρας, ειδικά όταν παίζεις με μία τέτοια ομάδα.
Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε ισορροπία. Θεωρώ ότι αν κάναμε γκολ το σουτ του Κοντογιάννη στο 86′, ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι, το οποίο όμως δεν δικαιούμασταν. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου και στον κ. Τζαναβάρα καλή συνέχεια και εμείς να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις