Γ. Δωματάς: «Να γίνουμε μεγάλη και δυνατή οικογένεια»

Ο Γιάννης Δωματάς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στης συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Τηλυκράτη. Ανέφερε πως το ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να γίνει μια μεγάλη και δυνατή οικογένεια, τονίζοντας πως η νίκη της ομάδας του ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού των «ερυθρόλευκων»:

 

 

«Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη. Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε τα πατήματά μας και γινόμαστε οικογένεια. Αυτό είναι το ζητούμενο, να γίνουμε μία μεγάλη και δυνατή οικογένεια. Το σημαντικό είναι ότι η αντίπαλη ομάδα ήρθε για να μας αντιμετωπίσει στα ίσα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Πέρασε κι αυτή η νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στον πρόεδρο και στον κόσμο, που μας στηρίζει. Θέλω να μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι».

 

 

Κούσης: Δεχθήκαμε εύκολα το πρώτο γκολ

 

Στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε η ομάδα του και στο γεγονός ότι δεν προσπάθησαν αυτός και οι συμπαίκτες του να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, απέδωσε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, οΜανώλης Κούσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή τουΤηλυκράτη Λευκάδας, στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα:

 

 

 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για τη νίκη της. Δεχθήκαμε εύκολα το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά καθίσαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι κατά διαστήματα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες δεν μετατρέψαμε σε γκολ και ηττηθήκαμε».