«Κόλλησε» η ΑΕ Καραϊσκάκης, 0-0 με τον Αστέρα Πετριτή

Η ΑΕ Καραϊσκάκης που έχασε πολλές σπουδαίες ευκαιρίες και έπεσε πάνω στον τρομερό Ριγανά, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Πετριτή στους Αγίους Αναργύρους και είχε την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα. Δεύτερος βαθμός για τους Κερκυραίους στην Γ΄ Εθνική, που είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και περίσσιο πάθος.

Οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς πίεσαν τους Κερκυραίους, αλλά ο Ριγανάς και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κράτησαν το μηδέν στην άμυνα παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο της έλλειπε η ουσία. Οι παίκτες του Σάββα Σιδηρόπουλου έκλεισαν καλά τους χώρους και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να κρατήσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης μακριά από το γκολ.

Ο Ριγανάς ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, καθώς ο Κερκυραίος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε Γυφτοκώστα, Οντβόνγκ, Αβραμίδη, Τσάκαλο, και σε κάθε επικίνδυνη κατάσταση που προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Παπαλαζάρου-Κόττορος (Ηπείρου)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Τσίρκοβιτς): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου (76′ Βελέτης), Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης (62′ Γούλας), Μαζιώτης (51′ Τσάκαλος), Γυφτοκώστας, Λώττας, Οντβόνγκ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σιδηρόπουλος): Ριγανάς, Καλούδης (84′ Νικομάνης), Γράντος, Λέσσης (66′ Γούναρης), Πάγκαλης, Πολύζος, Στούπας Σπ., Γαστεράτος (81′ Ντόντα), Κατσίβελας, Μάμαλος, Γεωργοπάλης Χρ.

sportime24.gr