«Κόλλησε» η ΑΕ Καραϊσκάκης, 0-0 με τον Αστέρα Πετριτή

Η ΑΕ Καραϊσκάκης που έχασε πολλές σπουδαίες ευκαιρίες και έπεσε πάνω στον τρομερό Ριγανά, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Πετριτή στους Αγίους Αναργύρους και είχε την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα. Δεύτερος βαθμός για τους Κερκυραίους στην Γ΄ Εθνική, που είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και περίσσιο πάθος.

Οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς πίεσαν τους Κερκυραίους, αλλά ο Ριγανάς και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κράτησαν το μηδέν στην άμυνα παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο της έλλειπε η ουσία. Οι παίκτες του Σάββα Σιδηρόπουλου έκλεισαν καλά τους χώρους και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να κρατήσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης μακριά από το γκολ.

Ο Ριγανάς ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, καθώς ο Κερκυραίος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε Γυφτοκώστα, Οντβόνγκ, Αβραμίδη, Τσάκαλο, και σε κάθε επικίνδυνη κατάσταση που προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Παπαλαζάρου-Κόττορος (Ηπείρου)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Τσίρκοβιτς): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου (76′ Βελέτης), Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης (62′ Γούλας), Μαζιώτης (51′ Τσάκαλος), Γυφτοκώστας, Λώττας, Οντβόνγκ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σιδηρόπουλος): Ριγανάς, Καλούδης (84′ Νικομάνης), Γράντος, Λέσσης (66′ Γούναρης), Πάγκαλης, Πολύζος, Στούπας Σπ., Γαστεράτος (81′ Ντόντα), Κατσίβελας, Μάμαλος, Γεωργοπάλης Χρ.

sportime24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις