Στην Καρδίτσα ο υποψήφιος επενδυτής

Οι εξελίξεις τρέχουν στο διοικητικό κομμάτι της Αναγέννησης Καρδίτσας, μιας και το ενδιαφέρον για συμμετοχή και υποστήριξη στο πλάνο της ΠΑΕ από τον κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ αποκτά νέες διαστάσεις και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Απόδειξη αυτού, ότι ο Γερμανός παράγοντας που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά…

…της Αναγέννησης και να συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπούρμπο είναι από το Σάββατο στην Καρδίτσα (μαζί με τον Θωμά Σβαρνόπουλο, που φέρεται να έχει ενεργήσει σαν μεσάζων, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν εργάστηκε σε Φωστήρα και Καλλιθέα) και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα των Κιτρινόμαυρων και τα διοικητικά μέλη για να συζητηθούν οι προοπτικές συνεργασίας.
Φυσικά αυτό που συζητήθηκε δεν ήταν άλλο από τη συμμετοχή του Γερμανού επενδυτή στην προσπάθεια της Αναγέννησης, ώστε να υπάρξει ενίσχυση με αγαστή συνεργασία και πλάνο που θα επιτρέψει τους Κιτρινόμαυρους να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στον προγραμματισμό, με την απόκτηση του «Γ. Μπαζής», τη συνεχή πρόοδο των εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τη διεύρυνση των ακαδημιών και φυσικά την επάξια εκπροσώπηση της αντρικής ομάδας στη Football League.
Μάλιστα, ο κ. Μίλερ βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (25/9) στην προπόνηση της ομάδας στο «Γ. Μπαζής» (κεντρική φώτο με την κόκκινη μπλούζα) στο Σταυρό, όπου είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από το αγωνιστικό τμήμα και να συνομιλήσει εκ νέου με τους ιθύνοντες της Αναγέννησης.
Τα οικονομικά δεδομένα έχουν συζητηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ευόδωση των συνομιλιών σε πρακτικό επίπεδο.
Πηγή: Karditsa Sportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις