Κούγιας: «Έλεγαν ότι είμαι άνθρωπος του Ολυμπιακού»

Ως απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τη σπουδαία κυριακάτικη (25/9) νίκη της ΑΕΛ. Με δηλώσεις του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της «AEL FC Arena», το παρελθόν του στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά

και τους Μπέο – Τσακογιάννη.
«Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά για εμένα και για την ομάδα. Μια βραδιά κατά την οποία αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί σε ένα ποδόσφαιρο που υπάρχουν δύο στρατόπεδα που η συκοφαντία πηγαίνει σύννεφο, η Λάρισα έδωσε απαντήσεις.
Έλεγαν ότι ο Κούγιας είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού, η ΑΕΛ θα χάσει εύκολα και σήμερα δώσαμε απάντηση σε ανθρώπους που δεν έχουν σύστημα αξιών», είπε αρχικά ο Κούγιας.
Και πρόσθεσε: «Είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική ικανοποίηση, γιατί έχω ξοδέψει το σύνολο της περιουσίας μου για να αναστήσω ιστορικές ομάδες, όπως η ΑΕΛ, και την ίδια στιγμή έχουν πει ότι ο Κούγιας είναι κακός παράγοντας, τη στιγμή που είναι καλοί παράγοντες ο Μπέος και ο Τσακογιάννης».
Ερωτηθείς πού αφιερώνει τη νίκη, ο Κούγιας απάντησε: «Η σημερινή νίκη ανήκει στον Αναστασιάδη, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο. Εδώ στη Λάρισα, την πόλη της αγροτιάς και της τιμιότητας οι άνθρωποι είναι μόνο ΑΕΛ και τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις