Α1 ΕΣΚΑΘ: Επίσημα στον Ολυμπιακό Β. Τελλίδης και Μπαμπάνης

Σε δυο νέες προσθήκες προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στην προσπάθεια της να ενισχύσει την ανδρική ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, που ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου 2016 και στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ που άρχισε και συνεχίζεται. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν

οι Κωνσταντίνος Τελλίδης και Νίκος Μπαμπάνης (φωτό).
Ο Κωνσταντίνος Τελλίδης αγωνίζεται στη θέση του πλειμέικερ , γεννήθηκε το 1997 και έχει ύψος 1,83. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Σκιάθου, με την οποία κέρδισε το παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας. Την προηγούμενη χρονιά (2015-16), όντας φοιτητής στα Χανιά , αγωνίστηκε με την Ακαδημία Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία . Είναι φοιτητής του τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .
Ο Νίκος Μπαμπάνης γεννήθηκε το 1998 , έχει ύψος 1, 88 και αγωνίζεται στις θέσεις του πλειμέικερ και του σουτινγκ γκαρντ . Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Λοκρός Αταλάντης με τον οποίο την περίοδο 2015-16 αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Ένωσης του και κατέκτησε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία . Είναι πλέον φοιτητής του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις