Φλίγκος: «Μπορούμε να μείνουμε στην πρώτη θέση»

Ο Κώστας Φλίγκος μίλησε στο SDNA για την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Τηλυκράτη Λευκάδας (2-0), το εάν μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και για τον προσεχή αγώνα με την Πύδνα Κίτρους.Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την τρίτη του σερί νίκες, σε ισάριθμους αγώνες για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Θεσσαλών Κώστας Φλίγκος, μίλησε στο SDNA για το εν λόγω αποτέλεσμα, καθώς επίσης και για τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα, σχετικά με το τι να προσέξουν τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του,με συνέπεια να είναι στην πρώτος στην βαθμολογία. Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα;

«Καταρχήν έχουμε κάνει πάρα πολύ καλό ξεκίνημα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, και ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να κερδίζει η ομάδα».

Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάει στο ημίχρονο, έχοντας καθαρίσει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο;

«Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Πήγαμε στο ημίχρονο με 2-0. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, και χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, τις οποίες θα μπορούσαμε να έχουμε μετουσιώσει σε γκολ και να έχουμε καθαρίσει το ματς.

Ωστόσο διαχειριστήκαμε καλά το 2-0, και πέρα από μια φάση των αντιπάλων, δεν απειληθήκαμε».

Το γεγονός ότι σκοράρεις όπως έγινε και στον χτεσινό αγώνα, ο Ολυμπιακός κερδίζει, σημαίνει κάτι αυτό για εσένα;

«Για εμένα σημαίνει πολλά αλλά πέρα από το γκολ που βάζω, η προσπάθεια είναι ομαδική, καθώς αφενός μεν χαίρομαι που σκοράρω, και αφετέρου που βοηθάω την ομάδα».

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να παραμείνει σ΄αυτή;

«Έχουμε κάνει μέχρι στιγμής το τρία στα τρία. Και βέβαια μπορεί η ομάδα να μείνει στην πρώτη θέση, καθώς έχουμε καλό σύνολο, καλή ομάδα, αλλά και καλό προπονητή που μας βοηθάει».

Τι ήταν αυτό που σας είχε πει ο προπονητής σας, να προσέξετε στον αγώνα αυτό;

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Λογικό είναι όταν οι αντίπαλες ομάδες παίζουν με τον Ολυμπιακό Βόλου, να κλείνονται πίσω και ειδικά μέσα στο Πανθεσσαλικό. Αυτό που μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας, ήταν να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και ότι το γκολ θα ερχόταν».

Επόμενο παιχνίδι σας είναι εκτός έδρας με την Πύδνα Κίτρους. Τι πρέπει να προσέξετε, προκειμένου να φύγετε από την δύσκολη αυτή έδρα με ένα θετικό αποτέλεσμα;

«Καταρχήν να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε με μια ομάδα, η οποία επίσης πάει για πρωτάθλημα και έχουμε τους ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».  

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις