Φιλικό με ΑΕΛ ο Βόλος 2004

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό διεξήχθη χθές το μεσημέρι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου. Ο Βόλος 2004 αντιμετώπισε την ΑΕΛ, που θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Α’ Εθνική κατηγορία γυναικών.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-3 με γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο απο την Χριστοφορίδου (0-1) και στο δεύτερο ημίχρονο απο τις Λόγου (0-2) και Κόλλια (0-3). Η βολιώτικη ομάδα μείωσε λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Οικονόμου (1-3).

Κρατάμε απο το παιχνίδι την απόδοση του 1ου ημιχρόνου όπου παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες, η ομάδα είχε αρκετά καλή απόδοση απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Φάνηκαν βέβαια ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο και κάποια προβλήματα για τα οποία υπάρχει χρονικό περιθώριο να βελτιωθούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Χαρίση, Γουγούση, Αβντόλι, Σταμοπούλου, Τσελίκα, Καλαμπούκα, Οικονόμου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Δημητριάδη. Έπαιξαν και οι Πάσχου Ι., Γεωργολοπούλου, Βαινοπούλου, Τόσκα, Τσακανίκα

Να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο στο Βόλο της ΕΤΑΔ ΑΕ κο Μιλάνο, καθώς και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κο Τσεκούρα και τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κο Μποτσιβάλη για την παραχώρηση του βοηθητικού του πανθεσσαλικου για την διεξαγωγή του παιχνιδιου.

Δελτίο Τύπου: Βόλος 2004

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις