Φιλική νίκη με 4-0 του Ολυμπιακού Β. επί της Αγίας Άννας (photos)

Χαλάρωμα έκαναν σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγία Άννα, η οποία προετοιμάζεται για να λάβει μέρος

στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 4-0, βάζοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Βαγγέλης Αγγελής, ενώ ο Αλέκος Αναστασίου πέτυχε το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων». Στο β’ μέρος ο Ανδρέας Κόκας έγραψε το 3-0, για να κλείσει το σκορ ο Αναστασίου.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τον Παλιούρα κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο β’ μέρος την εστία του Ολυμπιακού υπερασπίστηκε ο Μπουργάνης. Ο Στασινόπουλος κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ανδρέα Κόκα να παίζει ως αριστερός οπισθοφύλακας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Στουρνάρας και Γκίτζιας. Οι Κολομήτρας και Πατσής ήταν οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, ο Αγγελής έπαιξε στην αριστερή πτέρυγα, ο Δήμος Κόκας στη δεξιά, με τον Ευθυμιάδη να αγωνίζεται πίσω από τον Αναστασίου που έπαιξε ως σέντερ φορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χρησιμοποίησε τον Βαγγέλη Στουρνάρα ως αριστερό μπακ, καθώς αναζητεί λύσεις εκ των έσω, τη στιγμή που ο Σταύρος Μανάλης πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα (εκτός απρόοπτου), καθώς, όπως έγραψε το goalpost.gr ο νεαρός αμυντικός πέτυχε στη σχολή της Αστυνομίας. Μάλιστα, σήμερα μετέβη Δευτέρα στην Αθήνα για να φτιάξει τα χαρτιά του.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Αγία Άννα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις