Αντ. Σαρρής: Χωρίς γιατρούς στα γήπεδα είμαστε στο έλεος του Θεού

Το γεγονός του τραυματισμού του Θωμά Σταμέλου, ήταν αναμενόμενο να επηρεάσει όλη την ομάδα της Σκιάθου και περισσότερο απ’ όλους τους συμπαίκτες του. Σχετικά με το οδυνηρό γεγονός, δήλωση έκανε ο αρχηγός της ομάδας Αντώνης Σαρρής, ο οποίος μεταξύ άλλων κάνει λόγο για την έλλειψη γιατρών στα γήπεδα, για τη σκληρότητα του παιχνιδιού και την «αντίδραση» των διαιτητών, ενώ στο τέλος εκφράζει δημόσια τις ευχές όλης της ομάδας στον τραυματία συμπαίκτη του…

«Ως αρχηγός της ομάδας του Α.Ο Σκιάθου, θα ήθελα να αναφέρω ότι αυτό που ζήσαμε όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές κι όλο το τεχνικό team στον χτεσινό αγώνα της Σούρπης, ήταν τραγικό.
Είναι σύνηθες φαινόμενο σε «τέτοιες έδρες» να έχουμε αυτού του είδους την αντιμετώπιση μέσα στο γήπεδο, με τόσο σκληρά μαρκαρίσματα και επίσης τέτοιου είδους διαιτησίες, που αφήνουν να εξελίσσεται το ματς… είναι αυτό που λέμε με λίγα λόγια στη ποδοσφαιρική διάλεκτο, ότι οι διαιτητές «χάνουν το παιχνίδι».
Ως αρχηγός της ομάδας μου του ΑΟ Σκιάθου, θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου αγανάκτηση εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες μου, διότι δεν υπάρχει ποτέ γιατρός σε τέτοια μέρη και είμαστε στο έλεος του θεού, τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοί μας, ενώ στο νησί μας έχουμε κάθε εβδομάδα ολόκληρο ιατρικό επιτελείο.
Επίσης πρέπει επιτέλους κάποιοι ποδοσφαιριστές συγκεκριμένων ομάδων και συγκεκριμένης ηλικίας, να αφήσουν το άθλημα αν αυτό το χρησιμοποιούν για να βγάζουν τα απωθημένα τους μέσα στο γήπεδο, από τα προβλήματα της καθημερινής τους ζωής.
Τέλος, θα ήθελα να πω ότι μετά από αυτό το οδυνηρό περιστατικό που ζήσαμε όλοι μας χθες στο γήπεδο της Σούρπης, μας κάνει πλέον ως οικογένεια του Α.Ο. Σκιάθου πολύ πιο δυνατούς και πιο δεμένους για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τόσο εγώ ως αρχηγός, όσο και οι υπόλοιποι παίχτες του Α.Ο. Σκιάθου, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συμπαίκτη και φίλο μας Θωμά Σταμέλο και τον περιμένουμε πίσω στα γήπεδα γερό και δυνατό και να ξέρει ότι πλέον παίζουμε και για αυτόν»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις