Πανηγυρισμοί τέλος στο Ρήγα, το μυαλό στη Φιλιππιάδα

Ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή με 2-0 στο Βελεστίνο, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα. Η ψυχολογία

στο στρατόπεδο του Ρήγα είναι στα ύψη, ωστόσο, ο Λάκης Μπακάλης φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του στην πραγματικότητα. Κι αυτό, καθώς ο Ρήγας θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Εθνικό, μια ομάδα που δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τρεις σερί ήττες, δύο εντός έδρας από τη Νίκη και τον Απόλλωνα Λάρισας.
Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Φιλιππιάδας υπέστη βαριά ήττα με 4-0 από τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια, με τα τέσσερα γκολ να τα δέχεται στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ρήγας, πάντως, έχει τους παίκτες να «χτυπήσουν» στην κόντρα τον αντίπαλο, με την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει όλους τους παίκτες, πλην του στρατευμένου Γουτούλη και του τραυματία Δημητρίου. Αντίθετα, ο Κέβιν Χίσα προπονείται, πλέον, με την ομάδα και πιθανότατα θα είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις