Τζήμας: «Να σταματήσει η κινδυνολογία»

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM 105.1 έκανε ο κ. Τζήμας με αφορμή την κριτική των κινήσεων του στο θέμα της αλλαγής προπονητή της ομάδας. Ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει κινδυνολογία ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως είναι καλύτερα που έγιναν στην αρχή οι αλλαγές που έπρεπε ώστε τα προβλήματα να μην διαιωνίζονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τζήμας:

«Ας μην το κάνουμε κυπριακό, το γεγονός της αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Όπως αντικαταστήσαμε τον προπονητή της πρώτης ομάδας θα αντικαταστήσουμε και τους προπονητές των Ακαδημιών. Η Νίκη Βόλου θα είναι μεγάλη, θα έχει τα γήπεδά της και θα μας ζηλεύουν όσοι δεν μας ακολούθησαν. Να ξέρετε γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Να μην κινδυνολογούμε στο ραδιόφωνο. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και γι’ αυτό ακολούθησε το πρόγραμμα του κ. Τζήμα. Αυτό που συμβαίνει θίγει εσάς και όχι τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τη Νίκη Βόλου».

«Στο τέλος να δούμε ποιος θα κερδίσει»

«Όταν ένας προπονητής φεύγει και φεύγουν παράλληλα και κάποια άλλα άτομα, αυτό είναι ευχάριστο γιατί επιβεβαιώνει ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με κλίκες. Εσείς μπορείτε να κάνετε την κριτική σας αλλά εγώ θα είμαι με τον κόσμο. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα κερδίσει».

Για την αντίδραση ποδοσφαιριστών στις τελευταίες εξελίξεις

«Η Νίκη Βόλου έχει βαριά φανέλα κι όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, ας φύγει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, υπάρχει πλάνο, υπάρχουν προπονητές για τις Ακαδημίες. Τα έργα θα γίνουν και θα μείνουν απ’ έξω από την πόρτα όσοι δεν ακολούθησαν τη Νίκη Βόλου. Αυτοί που δεν θέλουν ας πάνε να παίξουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Στη Νίκη Βόλου θα αγωνίζονται αυτοί που την αγαπάνε κι αυτοί που τη στηρίζουν. Ο πρόεδρος θα κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί και θα καθαρίσει και την τελευταία γάγγραινα που έχει απομείνει, τεχνοκρατικά, γιατί σας πειράζει αυτή η λέξη όταν τη χρησιμοποιώ. Αν δεν ήμουν τεχνοκράτης δεν θα είχα καθαρίσει από τα πρώτα δύο παιχνίδια. Θα διαιωνίζονταν αυτό και κάποια στιγμή θα έσκαγε στο μέλλον. Δεν με ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές που έχουν συμβάλλει στην ήττα. Έχουμε μάτια και βλέπουμε. Μεγάλες ομάδες όπως τα Τρίκαλα και η ΑΕΛ άλλαξαν ολόκληρες 11αδες μέσα σε δέκα μέρες».

«Με πείραξε η ήττα από τον Ρήγα»

«Ο πρόεδρος οφείλει να έχει την ομάδα να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια. Αν εσάς δεν σας πειράζει η ήττα από τον Ρήγα, εμένα με πειράζει. Εγώ από τον Ρήγα δεν είχα χάσει ποτέ. Είχα μόνο διπλά και μία ισοπαλία, που πήγα χαλαρά για να τους βοηθήσω. Με πείραξε ως ηγέτης της Νίκης Βόλου να μην μπορώ να κερδίσω τον Ρήγα Φεραίο. Οι παίκτες δεν πληρώθηκαν για να κάνουν βόλτες στο γήπεδο. Φοράνε βαριά φανέλα και οφείλουν να την τιμήσουν. Αφήστε τις κινδυνολογίες γιατί θίγουν εσάς. Να ξέρετε ότι ο πρόεδρος έχει άμεση επαφή με τον κόσμο και δεν θα σταματήσω μέχρι να φτάσω την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Δεν νοείται ποδοσφαιριστής να μην παίζει μπάλα επειδή έφυγε ένας προπονητής. Είναι επαγγελματίας και οφείλει να παίξει για την ομάδα, για την Νίκη Βόλου. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο προπονητής. Ο κάθε παίκτης παίζει και για τον εαυτό του. Έτσι είναι οι επαγγελματίες.

Όσον αφορά το πλαστικό, το έχουμε ξεκαθαρίσει, ήταν διοικητικό το θέμα κι έχει επιλυθεί με νέο συμφωνητικό από τον Ερασιτέχνη. Τα έχουμε πει 100 φορές. Όποιος γονέας αποχωρήσει, θα μετανιώσει γιατί οι υποδομές της Νίκης θα είναι τεράστιες και το παιδί του δεν θα έχει καμία θέση σ’ αυτές. Άστο να παίζει στην Αγία… (να μην πω που) και στα ερασιτεχνικά σωματεία. Εγώ σαν γονέας ποτέ δεν θα έφευγα από αυτόν τον κολοσσό, τη Νίκη Βόλου. Θα ήμουν εκεί, στα καλά και στα δύσκολα.

Αν συνεχίσετε την μουρμούρα, δεν θα σας ακούει κανένας στο τέλος. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά μακριά από τη Νίκη Βόλου. Ένας προπονητής έφυγε, πάμε παρακάτω»

Απομαγνητοφώνηση – Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις