Δίνει παράταση για το κλειστό κύκλωμα ο Κοντονής

Ημερίδα ενημέρωσης για την ηλεκτρονική εποπτεία των αθλητικών εκδηλώσεων, και την εφαρμογή του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτήριο και της κάρτας φιλάθλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Την ημερίδα, την οποία

παρακολούθησαν εκπρόσωποι Λιγκών των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ΠΑΕ – ΚΑΕ, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και εταιρίες έκδοσης εισιτηρίων, συντόνισαν η κ. Αντωνία Ζαφειροπούλου, Προϊσταμένη Δ/νσης Επαγγελματικού Αθλητισμού και Επαγγελμάτων Αθλητισμού, η κ. Ελένη Ισαακίδου, Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και οι Ειδικοί Συνεργάτες του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή, κ.κ Δημήτριος Παπασπύρου και Χρυσόστομος Σχινάς, Δικηγόροι Παρ’ Αρείω Πάγω.
Στην ημερίδα συζητήθηκαν ζητήματα, που έχουν προκύψει σχετικά με την εφαρμογή των κειμένων διατάξεων για την ηλεκτρονική εποπτεία των αθλητικών εκδηλώσεων. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής εξέφρασε τη βούληση της Κυβέρνησης το μέτρο να εφαρμοστεί καθολικά, όπως ακριβώς αναφέρεται στον σχετικό Νόμο, δηλώνοντας διατεθειμένος να δώσει μία εύλογη παράταση στην ημερομηνία πλήρους εφαρμογής του κατανοώντας τα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Επιπλέον ο κ. Κοντονής δήλωσε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι η Αστυνομία να αποχωρήσει από το εσωτερικό των γηπέδων, όπου απόλυτα υπεύθυνες για την ευταξία στις αθλητικές εκδηλώσεις θα είναι οι ίδιες οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις