Απέκτησε Βασίλη Ιωαννίδη ο Ολυμπιακός Βόλου

Από τη στιγμή που ο Σταύρος Μανάλης ετοιμάζεται να φοιτήσει στη σχολή της Αστυνομίας, δημιουργείται κενό στην άμυνα του Ολυμπιακού και στην αριστερή πλευρά. Όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι το goalpost.gr έκλεισε ικανό αμυντικό ο Ολυμπιακός Βόλου η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου κινήθηκε

άμεσα στην ποδοσφαιρική αγορά και έκλεισε πλάγιο οπισθοφύλακα, ο οποίος έχει την εμπειρία από παιχνίδια ανώτερης κατηγορίας, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Football League με τον ΑΟ Χανιά και στον Αχαρναϊκό. Πρόκειται για τον Βασίλη Ιωαννίδη, 25 ετών, ο οποίος υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του.

Ο Ιωαννίδης είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν και στην ΑΕΚ, έπαιξε με επιτυχία στον Ηλυσιακό την χρονιά 2013-14, ενώ έχει περάσει από τον Άρη Βύρωνα, από τους Νέους του Ηρακλή, από τη Γλυφάδα, αλλά και από το ουγγρικό πρωτάθλημα με την Κέσκεμετ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα με την απόκτηση του Βασίλη Ιωαννίδη. Ο 25χρονος μπακ έχει γράψει στο ενεργητικό του, τα τελευταία δύο χρόνια, 50 συμμετοχές με τον Αχαρναϊκό, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής χρονιάς ήταν παίκτης του Α.Ο Χανίων. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηλυσιακό, στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, στον Άρη Βύρωνα, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (U21) και τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.
Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής θα συνέχιζε την καριέρα του στην Γ΄ Εθνική της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες, δεν του επέτρεψαν τη μετάβασή του στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις