«Το μεγαλύτερο όπλο της ΑΕΛ είναι τα αποδυτήρια»

Κλίμα ευφορίας επικρατεί αυτές τις μέρες στην ΑΕΛ λόγω της νίκης επί του Ολυμπιακού, όμως εντός των τειχών γνωρίζουν ότι κάθε ματς μετράει και αυτό επεσήμανε και ο Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ουσιαστικά ο κάθε αγώνας δίνει μόνο τρεις βαθμούς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ μίλησε στο AEL RADIO και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο όπλο της ομάδας, στον κόσμο της, τους τραυματισμούς και την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που έχουν ιδιαιτερότητες. Ένα από αυτά ήταν με τον Ολυμπιακό γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα. Ουσιαστικά όμως ήταν μόνο μια νίκη. Πήραμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Στόχος μας τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».
Για το κομμάτι των τραυματισμών: «Με τη διακοπή θα κερδίσουμε αρκετό χρόνο έτσι ώστε να επανέλθουν τα παιδιά τα οποία είναι τραυματίες. Ο Τσίμο Ναβάρο οριακά θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και ο Ξενοδόχοφ είναι οριακά να προλάβει. Όμως άλλοι ποδοσφαιριστές αποθεραπεύονται πιο γρήγορα και άλλοι πιο αργά. Θα κάνουμε ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Μονιάκης θα μπει σήμερα σιγά σιγά σε πρόγραμμα».

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο όπλο της ΑΕΛ: «Το έχω πει από το καλοκαίρι πως το μεγαλύτερο όπλο μας θα είναι τα αποδυτήριά μας. Πρέπει όλοι οι παίκτες μας να είναι αγαπημένοι. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο. Αυτή ήταν και η πετυχημένη περσινή συνταγή. Υπάρχει ομόνοια και δεν υπάρχουν κόντρες. Αυτό είναι το όπλο μας και φέτος. Σαφώς και υπάρχει ποιότητα, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν παραστάσεις Σούπερ Λιγκ, όμως πηγαίνουμε καλά και προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».
Για το όσα είπε ο Αναστασιάδης για τον Τσιώλη: «Ο Αναστασιάδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ως προπονητής έχει περγαμηνές στην καριέρα του. Η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο και τη ζωή είναι ίδια με τη δική μου. Αυτά που είπε για τον κ. Τσιώλη ήταν κάτι το αναμενόμενο και πολύ φυσιολογικό γιατί και ο κ. Τσιώλης είχε τη δική του συμβολή στην πορεία της ομάδας μας. Όπως είπε και ο Άγγελος αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα περιστατικά με τον κ. Τσιώλη, δεν θα ήταν και αυτός εδώ».

Για τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους ποδοσφαιριστές: «Ο κόσμος καλά κάνει και πανηγυρίζει αλλά οι παίκτες μας θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Η ξεκούρασή τους είναι ένα μήνα το καλοκαίρι και τους υπόλοιπους έντεκα δουλεύουν συνεχώς. Μέσα στη σεζόν υπάρχουν μόνο μικρά διαλείμματα γι’ αυτό κιόλας αυτό είναι επάγγελμα για λίγους».

Για την εικόνα που έχει για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι διαφορές είναι μικρές πλέον στο πρωτάθλημα. Φέτος θα γίνει πραγματικά μάχη στην κορυφή, αλλά και στο τέλος της βαθμολογίας. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και αυτό αυτομάτως μας λέει πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει εύκολα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις