Κούτσης: Πάλι δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι γκολ από στημένη φάση στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Κούτσης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Φωκικό, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούτση:…

«Αρχικά να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε να επιδείξουμε ούτε μία μεγάλη φάση. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν δημιουργήσαμε, με αποτέλεσμα να είμαστε ακίνδυνοι επιθετικά στο πρώτο 45λπτο.
Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, κάναμε μια πολύ μεγάλη φάση, κερδίσαμε το πέναλτι και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Έχω ξαναπεί πως ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό, δεν επιτρέπεται να δέχονται γκολ από στημένες φάσεις.
Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ωστόσο, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό. Σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο οι συνεχείς διακοπές.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Φωκικό, ενώ εμείς θα δούμε τι μπορεί να κάνουμε. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις