Θ. Μακρής: Το άγχος θα το έχει ο Πύρασος

Στην Α.Ε. Διμηνίου γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πύρασο στη Ν. Αγχίαλο, αλλά πιστεύουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στη βάση τους με θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Μακρής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:

«Όπως ξέρετε είμαστε μία νέα ομάδα που ακόμη «χτίζεται» και ψάχνει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι την Κυριακή θα έχουμε δύσκολο έργο, αφού ο Πύρασος συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο, ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.
Ωστόσο, δεν πρόκειται να μπούμε με φόβο στον αγωνιστικό χώρο. Το άγχος για τη νίκη θα το έχουν οι αντίπαλοι και όχι εμείς. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και από κει και πέρα να κατακτήσουμε και ένα καλό αποτέλεσμα».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, στον Πύρασο υπάρχει η σίγουρη απουσία του Χατζητρακόσια για προσωπικούς λόγους. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Στεφανή που αισθάνεται ενοχλήσεις, ενώ οι Φούκης και Κόκκαλης θα συμπεριληφθούν στην αποστολή αν σήμερα ετοιμαστούν τα δελτία τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουν το επόμενο παιχνίδι.
Στην Α.Ε. Διμηνίου έχουμε την επιστροφή του Δημουλά που εξέτισε την ποινή του. Όμως ο κ. Μακρής είναι προβληματισμένος διότι ακόμη δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Αργύρη Κουτσιρίμπα. Ο τελευταίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αγία Παρασκευή και αντικαταστάθηκε από τον Παϊπάη. Οι Διμηνιώτες στηρίζονται στην εμπειρία του Κουτσιρίμπα και έτσι τυχόν απουσία του στο ματς με τον Πύρασο θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα γι’ αυτούς.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις