Εξασφάλισε άλλες 50 θέσεις φιλάθλων για το Κίτρος ο Ολυμπιακός

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πύδνα στο Κίτρος και μέσα σε λίγες ώρες συμπληρώθηκε η λίστα με τους 100 μεμονωμένους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν την Κυριακή στην Πιερία (πέρα από την εκδρομή που διοργανώνουν οι Austrian Boys). Με ανακοίνωση

που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου κάνει γνωστό, πως εξασφαλίστηκαν άλλες 50 θέσεις για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι η λίστα των 100 μεμονωμένων φιλάθλων, που θα ταξιδέψουν στο Κίτρος για το παιχνίδι της ομάδας μας με την Πύδνα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, συμπληρώθηκε.
Ωστόσο διατίθενται ακόμη 50 θέσεις για τους μεμονωμένους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της ομάδας μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έως τις 21:00 και στο τηλέφωνο 2421077151.
Παράλληλα, θα αναμένουμε και την πληρότητα της μετακίνησης των οργανωμένων φιλάθλων με τα δύο λεωφορεία, που αν δεν συμπληρωθεί και το δεύτερο, θα διατεθούν κι άλλα εισιτήρια σε μεμονωμένους φιλάθλους.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας. Θα ακολουθήσει άμεσα και νέα σχετική ανακοίνωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις