Ανακοίνωσαν Τεντολούρη οι Μαύροι Αετοί

Στην πραγματοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής προχώρησαν οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Τεντολούρη.

Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΣ Τρίκαλα, Φήκη και Πυργετό, την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Θύελλα Πετρωτού,απ΄όπου κι έμεινε ελεύθερος.

Μετά την εξέλιξη αυτή η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος για τον επόμενο έναν χρόνο θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοινώνουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τεντολούρη. Είναι γεννηθείς στις 13/12/1992 και έχει αγωνιστεί στο Πετρωτό, τον ΑΣ Τρίκαλα, την Φήκη και τον Πυργετό. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ελευθεροχωρίου, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Ευχαριστώ τον κ.Μαράβα και την διοίκηση για το ενδιαφέρον. Αν και έρχομαι λίγο αργά καθώς δεν έχω κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα βρίσκω αρκετούς πρώην συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να βοηθηθώ και εγώ μέσα από την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄Εθνική. Παρακολούθησα χθες την προσπάθεια των παιδιών κόντρα στην Ιστιαία. Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή και πήρε δίκαια τη νίκη που είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Τώρα έχουμε ένα ματς στην Λευκάδα με μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας, όπως είπε και ο προπονητής μας και θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Η Γ΄Εθνική μπορεί να διαθέτει ποιότητα αλλά θέλει δύναμη και πάθος και ευελπιστώ να τα πάμε πολύ καλά. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων γιατί είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι ο κόσμος σου συμπαραστέκεται και σε εμψυχώνει».