Εξωδικαστική λύση για τα “Δέντρα” από Κούγια – Πλεξίδα

Έξω από τις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε η λύση ανάμεσα στις εταιρίες La Farm, συμφερόντων Βαγγέλη Πλεξίδα και Ανίκητο Άλογο του Αλέξη Κούγια σχετικά με το προπονητήριο των Δέντρων και τα οφειλόμενα που ζητούσε η πρώτη από τη δεύτερη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης του προπονητηρίου των “βυσσινί’. Βέβαια η απόφαση πάρθηκε έξω από την δικαστική αίθουσα με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τη “χρυσή τομή”.

Ο γνωστός ποινικολόγος πλήρωσε ένα ποσό προς την πλευρά της La Farm, ενώ οι νομικοί σύμβουλοι του Βαγγέλη Πλεξίδα πήραν και κάποιες εγγυήσεις έτσι ώστε οι δύο πλευρές να μην συνεχίσουν και στις δικαστικές αίθουσες. Εξέλιξη σημαντική για την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δείχνει να ξεπερνά αυτό τον σκόπελο με τις προπονητικές εγκαταστάσεις, έπειτα κι από τη συνάντηση που είχε με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ το Σάββατο.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε το κόσμο σχετικά με το γεγονός. Αναλυτικά: “Εξωδίκως ελύθη η διαφορά μεταξύ της “LA Farm” και της “Ανίκητο Άλογο” για το προπονητήριο των Δένδρων”.

larissasportnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις