Στηρίζει Βασσάρα και Παπαπέτρου(!) η ΑΕΛ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας στηρίζει τους Κύρο Βασσάρα, και Δημήτρη Σαραϊδάρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν συμμερίζεται σε καμία περίπτωση δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν στον διαιτητή Παπαπέτρου», εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι:

1. Δεν συμμερίζεται σε καμία περίπτωση δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν στον διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Τη νέα ιδιοκτησία και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ενδιαφέρει τίποτα που έχει συμβεί στο παρελθόν και δηλώνει για άλλη μια φορά την απόλυτη στήριξή της τόσο στον κ. Βασσάρα όσο και στους συνεργάτες του και όπως έχει δηλώσει ο κ. Κούγιας στο συμβούλιο της Super League η οποιαδήποτε διαμαρτυρία δεν θα έχει ποτέ προληπτικό χαρακτήρα αλλά θα εκδηλώνεται θεσμικά στο συμβούλιο της Super League και στον κ. Σαραϊδάρη προσωπικά.

2. Επειδή τα γνωστά ΜΜΕ στην Αθήνα, τα οποία μονίμως προσπαθούν να δυσφημήσουν την ΠΑΕ ΑΕΛ, ειδικά η εφημερίδα “Goal” με την οποία βρισκόμαστε σε δικαστική αντιδικία, αναφέρουν ότι η αποστολή της ΑΕΛ θα μεταβεί αυθημερόν στη Λιβαδειά ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αναχωρήσει, αμέσως μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση, για τη Λιβαδειά όπου και θα παραμείνει στο ξενοδοχείο “Levadia”.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις