Πίστη για καλή εμφάνιση, αλλά και βαθμολογικό κέρδος στον Παγασητικό

Για τον Παγασητικό η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν φάνηκε γενναιόδωρη, καθώς στην πρεμιέρα αντιμετώπισε ως γηπεδούχος τον περσινό φιναλίστ των τελικών του πρωταθλήματος Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον έτερο φιναλίστ και Πρωταθλήτη Ηρακλή, στην αναμέτρηση, που είναι προγραμματισμένη στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου…

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, δύσκολο τα έργο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, που πρέπει να «φτιάξει» τους ποδοσφαιριστές του στον ψυχολογικό τομέα, για το δεύτερο συνεχόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε διάστημα μάλιστα που η ομάδα του, όπως και καμία άλλη δεν έχει αποκτήσει τον απαιτούμενο ρυθμό, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.
Η χτεσινή (Πέμπτης) τελευταία προπόνηση δεν έκρυβε άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις κι έτσι οι απουσίες παραμένουν οι «μόνιμες» των Ζιώγα. Σατελιάν Βασίλης και Γιάννης Μιχαλόπουλου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Σε δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδος των Αλυκών ανέφερε τα εξής:
«Δεύτερο σπουδαίο παιχνίδι για μας με τον περσινό πρωταθλητή. Μετά την εικόνα του προηγούμενου Σαββάτου πιστεύουμε όλοι στο σύλλογο ότι τα παιδιά θα δείξουν την ίδια συγκέντρωση και θέληση κι αυτή τη φορά θα έχουμε και βαθμολογικό κέρδος
Πιστεύω ότι η αναμέτρηση θα κριθεί στη συγκέντρωση και στο πόσο θα καταφέρουμε εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι τακτικά, έτσι ώστε να μηδενίσουμε τα «όπλα» του Ηρακλή κ να τον «χτυπήσουμε» εκεί που πιστεύουμε ότι υστερεί.
Ξέρω ότι οι παίκτες μου ανυπομονούν να ξαναδώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο κ αυτή τη φορά να δικαιώσουν την προσπάθεια τους.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις