Στο τουρνουά ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας, η Ακαδημία της Αγ. Παρασκευής

Με περισσότερα από 100 παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2004, 2006,2008 και 2010, θα συμμετέχει η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, όπως συμβαίνει ανελλιπώς άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Χώρος διεξαγωγής του τουρνουά, είναι το αθλητικό κέντρο «Larissa Sports Center», στην Τερψιθέα Λάρισας…

Το τουρνουά είναι το πρώτο από τα τέσσερα που θα γίνουν στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας και διοργανώνεται από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της ειδικότητας ποδοσφαίρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συνολικά θα πάρουν μέρος 8 ακαδημίες από όλους τους νομούς της Θεσσαλίας και θα αγωνιστούν περίπου 400 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 14 χρονών.
Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 9:00 και θα τελειώσουν στις 15:00 με μια διακοπή στις 12:00 για την τελετή του τουρνουά. Η παρουσία όλων θα έχει θετική επίδραση στα παιδιά που θα αγωνιστούν και στους γονείς, γιατί ο αθλητισμός σημαίνει σωματική, ψυχική, κοινωνική, παιδαγωγική και πολιτισμική ανάπτυξη.
Το κεντρικό σύνθημα του τουρνουά είναι «ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ»…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις