Αναχωρεί για Φιλιππιάδα ο Ρήγας (η αποστολή)

Για την Φιλιππιάδα αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι στις 3.30 η αποστολή του Ρήγα, εν όψει της αυριανής (2/10, 16.00) αναμέτρησης με τον τοπικό Εθνικό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.
Η προετοιμασία

των «κυανολεύκων» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με τον Λάκη Μπακάλη να επιλέγει στη συνέχεια τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Φιλιππιάδα. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιώργος Χατζής που φέτος θα παίξει μόνο σε επιλεγμένα παιχνίδια, ο Χρήστος Δημητρίου ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας μετά από επέμβαση στο γόνατο, ο Κέβιν Χίσα διότι κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά, καθώς και ο στρατευμένος Κώστας Γουτούλης. Αποκλείστηκαν ακόμη οι Αποστόλης Κεφαλάς, Θανάσης Μπομπότης και ο Στέργιος Μπακάλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις