Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Καραϊσκάκης κόντρα στην Ιστιαία

Για την Εύβοια αναχωρεί η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου και σκοπεύει να επιστρέψει στις νίκες, την Κυριακή, απέναντι στην Ένωση Ιστιαίας. Η ομάδα στοχεύει να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα Πετριτή. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί, στις 15:30, μισή ώρα νωρίτερα

από το προβλεπόμενο πρόγραμμα, ώστε η αρτινή ομάδα να προλάβει να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα ώρας, με το καράβι. Στην αποστολή δε θα βρεθεί ο Τάτσης, ο Μποτωνάκης ο οποίος παντρεύεται, καθώς και οι Ευαγγέλου και Σκοπελίτης, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους.
Ο βοηθός προπονητή, Κώστας Κορομηλιάς (φωτο αριστερά) δήλωσε στο artagoal.gr : ” Πηγαίνουμε στο παιχνίδι μόνο για τη νίκη. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, της οποίας η θέση είναι πλασματική, καθώς διαθέτει υλικό με ποιότητα για παραπάνω πράγματα, και παίζει αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο για να ξαναμπεί στο Πρωτάθλημα. Πρέπει οι παίχτες μας να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με ιδιαίτερη προσοχή, και η τεχνική ηγεσία τους έχει ετοιμάσει κατάλληλα γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις