Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Κένταυρος Ζαγ. και Ανάληψη παλεύουν για την πρόκριση

H 3η και τελευταία αγωνιστική στην Α’ Φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου). Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον 1ο και 2ο όμιλο, όπου ακόμη εκκρεμεί το δεύτερο εισιτήριο. Στον 1ο όμιλο η Μεταμόρφωση φιλοξενεί σήμερα τη Νίκη. Πρόκειται για αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, που

θα γίνει στις 16.30 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», καθώς οι μεν «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκλειστεί, οι δε «κυανόλευκοι» έχουν καπαρώσει την πρωτιά.
Στο άλλο ματς του ομίλου Κένταυρος Ζαγοράς και Ανάληψη «μονομαχούν» αύριο Κυριακή στις 17.00 στο κλειστό Πορταριάς-Μακρινίτσας για μια θέση στην επόμενη φάση. Ο Κώστας Δέρβος αυτή τη φορά δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα, αφού ο Φάνης Γαβαλάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Αντώνης Καραρρήγας παίζει κανονικά μετά την έκδοση του δελτίου του. Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Βλιώρας το περασμένο Σάββατο στερήθηκε των υπηρεσιών του Γιώργου Ίλτσογλου και του Νίκου Γαλανάκη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά ευελπιστεί ότι αύριο θα τους έχει κοντά του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις